KONKURS ZA FINANSIRANJE PROJEKATA: SREDNJOŠKOLCI ZA SREDNJOŠKOLCE

Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) u okviru projekta “Srednjoškolci za srednjoškolce” (SzS), šestu godinu za redom, raspisuje konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata širom Republike Srbije.

Konkurs je namenjen vama, srednjoškolcima, članovima učeničkih parlamenata koji želite da menjate vašu lokalnu sredinu podstičući pritom i druge na aktivizam i volonterizam.


Da li imaš problema u:

  • organizaciji školskog života,
  • informisanosti u školi,
  • komunikaciji (sa profesorima, školskom upravom ili učenicima),
  • organizaciji i kvalitetu školskog prostora,
  • kvalitetu vanškolskih aktivnosti,
  • funkcionisanju učeničkog parlamenta?

Ukoliko je odgovor na neka ili sva pitanja potvrdan, ovo je prava prilika za tebe da promeniš nešto! Iz našeg fonda mogu se finansirati svi projekti koji unapređuju navedene oblasti.

Prijavite se na konkurs slanjem popunjenog obrasca za predloge projekata do 18. oktobra (23.59h) tekuće godine na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

U razmatranje će biti isključivo uzete samo potpuno popunjene prijave, a prijave koje su podnete nakon isteka roka za konkurisanje, neće biti uzete u razmatranje.

Za sva pitanja u vezi s procedurom prijavljivanja na konkurs  možete se obratiti na Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći u smernicama.

Smernice za SzS konkurs

Formular za SzS konkurs